top of page

 

MASSAGE CORNER

Oriental Spirit massage

Massage er kendt og bredt anerkendt som en alternativ helbredelse af krop og sjæl.

Det er en udbredt opfattelse at massageterapi er forløberen for alle andre former for manuel terapi. Også psykologi, kiropraktik og ortopædi.

Vi tilbyder fire forskellige former for massage, udelukkende udført af certificerede og erfarne terapeuter.

 

Klik her for fuld prisliste

(Page two with English text)

Nyt: køb 5 gange klippekort og spar 10%
 

Oriental massage 

En noget anderledes form for massage end man er vant til her i Danmark. Den fokuserer på udstrækning af muskler, identificerer trykpunkter og komprimerer musklerne. Det er en holistisk massage som indeholder elementer og principper fra yoga, meditation, akupressur, akupunktur, healing metoder og zoneterapi .

Fokus er på blodomløb og trykpunkter. Der anvendes ydre tryk for at opnå særlige virkninger af det indre legeme. Massøren bruger ikke kun sine hænder, men også knæ, albuer eller fødder. Det er nødvendigt for at udøve det rette pres. Trykket opstår langs kroppens energibaner på thailandsk kaldet Zen. Hvis Zen er blokeret, kan du få forskellige lidelser. Oriental Massage er en måde at sikre, at Zen flow i kroppen er optimal. 
Fordele ved Oriental massage:

Forbedrer lymfedrænage, øger immunforsvaret, reducerer stivhed og forbedrer fleksibilitet. Tilskynder fysisk healing, letter stress, forbedrer søvn, forbedre dit humør, forbedrer koncentration og klarhed i sindet, og efterlader dig med en generel følelse af ro og velvære.

Før du får Oriental massage er det vigtigt at du infomere om de "skavanker" du måtte have, således at terapeuten kan tilrettelægge din massagesession korrekt.
Skal man have fuld udbytte af Oriental massage og lider af specifikke lideslser (der kan lettes eller helbredes med Oriental massage), er det ofte påkrævet at du får flere sessioner over måske nogle måneder, med intervaller på 2-3 uger.

.

Herbal Compress Bold med Oriental massage

Opvarmede urter, som vi selv importerer, i en komprimeret stofbold (se billede) vil hjælpe med til at dulme/fjerne smerteområder på din krop. Ved at fokusere tryk på de steder, hvor du har smerter, kombineret med Oriental massage. (ellers læs ovenfor for Oriental massage)

* Herbal Komprimer Balls +100,- kr. Hvilket kun betales ekstra for
1. gang, kan bruges op til 30 gange.

 

Oriental aromatherapy oliemassage

Udtrykket aromaterapi blev opfundet allerede  i 1937 af den franske kemiker og parfumeudvikler Mr. Rene Maurice Gattefosse.

I 1910 brændte han sin hånd i sit laboratorium, og da han ikke havde andet inden for rækkevidde, behandlede han sin brændte hånd med ren lavendel olie. Det ikke kun om at lettede smerten, men sørgede også for at hånden kunne helbrede uden tegn på infektion eller ardannelse. Han fandt også ud af, at små mængder af olie absorberes af kroppen og påvirker hele kroppens kemi. Aromaterapi massage er en blid massage . Den involvere også tryk på Zen punkter, som i Oriental massage, så det er ikke bare en wellness massage som vi kender det. Vi bruger kun den bedste base olie, som vi selv importerer fra Thailand, og vi blander baseolien med den æteriske olie du foretrækker.

 

Oriental Thai Fodmassage (Zoneterapi!)

Thailandsk fodmassage er anvendelse af pres på bestemte områder af fodsålerne. En refleks i en anden del af kroppen er stimuleret af manipulation af hvert specifikt område. Det svarer lidt til det man også kender som Zoneterapi, men det er dog ikke helt det samme. Massøren bruger hænder, fingre, tommelfingre, knoer og en afrundet træpind med lotion eller olie. Fodmassage, som det praktiseres i Thailand, er en ældgammel gammel terapeutisk procedure, der er blevet populært i dag. Oprindeligt var massagens viden og teknik hemmelighedholdt for en udvalgt skare, men de sidste mange hundrede år er den viden overleveret gennem generationer fra de buddhistiske munke i det thailandske kongelige palads. Thai fodmassage er et "ægteskab" mellem de gamle helbredende kunster i Zoneterapi, kinesisk Tuina, japansk shiatsu og indiske Ayurvedi yoga. Der arbejdes med fødder, underben og knæ. Denne 2000 år gamle ansete session frigør blokeret energi i kroppens mange Zen linjer ( Thai -baserede meridianer ) for at opnå en dyb og unik følelse af balance, afslapning og velvære.

Fordele ved Thai fodmassage: Forbedrer cirkulation i fødder og ben Forbedrer lymfedrænage, øger immunforsvaret, reducerer stivhed og forbedrer fleksibilitet. Tilskynder fysisk healing, stress relief, forbedrer søvn, elevatorer dit humør, forbedrer koncentration og klarhed i sindet, og efterlader dig med en generel følelse af ro og velvære.

 

* Vi bruger vores egen importerede aromaolier samt højkvalitets massage olie (som du også kan købe på flaske). Du kan vælge mellem Lavender, Ylang-Ylang, Absolute Jasmine, Ren Coconut eller Eucalyptus oile, som hjælper blandt andet mod Angst, Stress og Depression samt giver næring til huden 

Vi har nu også vores efterspurgte Body og Massage oile i 100 ml. flakser som du kan købe med hjem.

 

For massage, book venligst i forvejen enten ved at;
besøge vores butik, ringe/sms på 4225 2536, sende sende en email til Oriental-spirit@hotmail.com eller til vores Facebook mail boks.

 

Massage åbningstider hver Fredag og Lørdag

Du kan booke Massage mandag til søndag 08.00-19.00
For mere information ring eller SMS 4225 2536

bottom of page